Додатковий модуль для систем захисту від потопу Neptun Smart Ethernet 2249809

Код: 407409
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари

ВиробникNeptun
КраїнаІталія

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


Ethernet – додатковий модуль для тих СЗПВ, які не мають доступу до мережі Wi-Fi. Центральні контролери Neptun Smart та Neptun Smart+ є функціональними та сучасними приладами, проте вони вимагають певних умов для коректної та повноцінної роботи. Тому, якщо центральний контролер буде розташований у місці з нестійким або відсутнім сигналом Wi-Fi, для його повноцінного функціонування необхідно придбати модуль розширення.

Для визначення рівня сигналу виробник рекомендує використовувати спеціальний додаток Wi-Fi Analyzer. З його допомогою смартфон, поміщений на майбутнє місце встановлення центрального контролера, стане надійним ідентифікатором потужності сигналу Wi-Fi.

Після встановлення плати Ethernet у відповідний слот центрального контролера (слот №1) шляхом протоколу DHCP автоматично буде проведено його підключення з маршрутизаторами. Важливо враховувати, що після додавання Ethernet модуля використання Wi-Fi для моніторингу даних та коригування налаштувань буде неможливо.

Системи захисту від протікання води торгової марки Neptun – ефективне та надійне інженерне рішення. Оснастивши систему водопостачання таким пристроєм, можна не перейматися тим, що станеться при аварійній ситуації з ХВС або ГВП.

"Розумна" СЗПВ Neptun виявить джерело проблеми і перекриє воду протягом декількох секунд після сигналу про протікання, запобігши затопленню приміщення/будинку. Тому, якщо встановлення такого СЗПВ неможливе через поганий сигнал Wi-Fi, придбання плати Ethernet стане відмінним рішенням для даної ситуації

Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: