Плата розширення для радіодатчиків Neptun Smart 2249810

Код: 407438
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари

ВиробникNeptun
КраїнаІталія

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


Плата розширення для радіодатчиків – один із способів удосконалити функціонал центральних контролерів Neptun Smart та Neptun Smart+. У більшості випадків в комплектацію стандартної системи захисту від потопу Neptun входить лише 1-2 датчики, які повідомляються з модулем управління. Але якщо планується створення розгалуженої мережі датчиків, слід купити відповідний модуль розширення.

Після підключення плати через центральний контролер можна значно збільшити кількість радіодатчиків – до 50 включно. Така кількість бездротових датчиків дозволить контролювати набагато більшу площу, істотно підвищивши рівень надійності всієї СЗПВ загалом.

Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: