Душова стійка з термостатом Grohe Euphoria Smartcontrol 310 Duo 26507000

Код: 351022
47700 грн./шт.
Є в наявності
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари Знайшли дешевше?
Повідомити про зниження ціни

ВиробникGrohe
КраїнаНімеччина

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


Інноваційна технологія GROHE SmartControl пропонує кілька варіантів струменя і можливість управління обсягом потоку води в одному рішенні. Повертайте ручку GROHE ProGrip і міняйте потік води за своїм бажанням. Плавне і інтуїтивно зрозуміла регулювання, розташована на основному душовий блоці (термостаті), означає простоту і зручність користування для всієї родини, включаючи дітей.

Фахівці відділу досліджень і розробок GROHE і команда дизайнерів створили новий спосіб управління водою під час прийняття душу. Завдяки душовою системі GROHE Rainshower® SmartControl 360 Ви зможете щодня випробовувати розкішні і неповторні враження від спілкування з водою.

Нова інноваційна система управління забезпечують можливість точного і інтуїтивного вибору режиму струменя з індивідуальним налаштуванням обсягу потоку води, а також функцією запам'ятовування.

Змийте стрес м'якою і заспокійливої струменем GROHE Rain або Rain O².

Насолоджуйтеся стимулюючим і бадьорить масажем за допомогою нового режиму TrioMassage, що об'єднує два струмені в режимі GROHE Massage і режим струменя GROHE Bokoma.

Душові системи з термостатом Grohe Euphoria Smartcontrol - огляд:
Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: