Жорстке підведення для ванни біде умивальника Simas Victoria 120008

Код: 135047
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари

ВиробникSimas
КраїнаІталія

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Більш детально про товар Жорстке підведення для ванни біде умивальника Simas Victoria 120008, Ви можете подивитися у вкладці "Характеристики".

Якщо ж Ви віддаєте перевагу замовляти товари в інтернет-магазині по телефону, то Вам бажано знати код товару, який знаходиться близько фото товару. У даного товару Жорстке підведення для ванни біде умивальника Simas Victoria 120008 від виробника Simas (Італія) код товару - 135047.

Також для більш оперативного оформлення замовлення, Ви можете використовувати кнопку "Швидке замовлення". При цьому купити Жорстке підведення для ванни біде умивальника Simas Victoria 120008 (Італія) Ви зможете, як то кажуть, в один клік.

СантехІмпорт - офіційний дилер Simas в Україні. Тому, купуючи Жорстке підведення для ванни біде умивальника Simas Victoria 120008, Ви отримуєте офіційну гарантію від представництва Simas.
 
Купити Змішувачі від Simas в Одесі, Києві, Дніпрі, Львові та інших містах України у офіційного дилера - це гарантія надійності та Вашого спокою!
 
Для монтажу та експлуатації у кожній упаковці з товаром вкладено інструкцію для Жорстке підведення для ванни біде умивальника Simas Victoria 120008.
 
Чекаємо на Ваші запити. Ми професійно відповімо на технічні питання, пов'язані з монтажем моделі, підберемо обладнання, вирішимо питання доставки – звертайтесь ми завжди на зв'язки.
Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: