Двожильний нагрівальний мат DEVI DEVImat 200T 5 м.кв. 83020743

Код: 358812
16602 грн./шт.
Наявність товару уточнюйте
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари Знайшли дешевше?
Повідомити про зниження ціни

Длина мата/кабеля, мм9900 мм
Ширина мата, мм480 мм
Обогреваемая площадь, м. кв.5 мм
ВиробникDEVI
КраїнаДанія

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


Модель потужного і тонкого нагрівального мату для підігріву підлоги БІО класу з тефлоновим ізоляцією нагрівальних жил.
DEVImat 200T (DTIF-200) потужний гріє мат, застосовується для влаштування теплої підлоги в житлових приміщеннях для створення додаткового комфорту на кухні, у ванній, коридорі, туалеті, кімнатах і приміщеннях з підвищеними температурними втратами і для приміщень із зниженою напругою живлення. Має повшеніем максимальну робочу температуру нагрівання.
Використовується в конструкції ремонтованих і нових тонких підлог з підігрівом безпосередньо під покриття підлоги - відразу під плитку або ламінат (з тонкої стяжкою) без формування товстого шару цементної стяжки. Більш тонкий в порівнянні з аналогічними моделями з зовнішньою ізоляцією з PVC.
Встановлюється, як правило, в шар плиткового клею, що дозволяє використовувати нагрівальний мат навіть в тих випадках, коли підігрів підлоги спочатку не планували або забули залишити запас висоти стяжки для теплої підлоги.
Питома потужність 200 Вт / 230В гріє мату дозволяє бисть нагрівати підлогу до потрібної температури, так як нагрівальний мат знаходиться максимально близько до поверхні покриття підлоги, а мінімальна відстань 7,5 см між нагрівальними жилами робить нагрівання поверхні підлоги рівномірним.
Виготовляється як тонкий нагрівальний мат з двожильний екранованим нагрівальним кабелем завтовшки 3 мм., Встановленим на синтетичну сітку з клейовим покриттям шириною 48 см. І з шириною гріє смуги мату 50 см.
Гріє кабель тонкого мату має тефлонову внутрішню і зовнішню ізоляції і має один холодний сполучний дріт з герметичними термоусадковими перехідними і кінцевою муфтами для підключення до терморегулятора.
Завдяки двожильний конструкції нагрівального мату з'єднувальний провід живлення використовується всього один - це істотно спрощує монтаж нагрівального мату на поверхні підлоги, так як не потрібно повертати другий провід для підключення харчування назад до регулятора.
Комплектується як готовий набір і містить нагрівальний мат, гофровану трубку для датчика температури з заглушкою, інструкцію по монтажу. Установка тонкого нагрівального мату настільки проста, що встановити теплу підлогу можна самостійно самому своїми руками без попереднього досвіду.
Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: