Гідромасажна ванна Devit Country Classic 18010125

Код: 106932
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари

Довжина1800 мм
Ширина900 мм
Висота680 мм
Об `єм340 л
ВиробникDevit
КраїнаІталія

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


Гідромасажна система Classic надає потужний стимулюючий вплив на весь організм, надає тонус шкірі і м'язам, активізує процеси кровообігу, обміну речовин і сприяє зниженню ваги.
Класична гідромасажна система з шістьма великими бічними форсунками виробництва Blue Magic srl забезпечує якісний масаж. Форсунки розміщені в зонах
стегон, ніг і спини для забезпечення об'ємного масажу. Форсунки мають можливість змінювати напрямок струменя, потужність водяного потоку, а також можуть повністю перекривати водний потік. Потужність гидромассажного електронасоса JTC Sol (Італія) - 0,8 кВт.
Завжди залишайтеся в формі!

Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: