Вилив для ванни GROHE Eurostyle Cosmopolitan 13276002

Код: 102188
4815 грн./шт.
Наявність товару уточнюйте
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари Знайшли дешевше?
Повідомити про зниження ціни

ВиробникGrohe
КраїнаНімеччина

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


GROHE виробляє змішувачі та душові гарнітури для ванної кімнати та кухні, автоматичні і електронні змішувачі суспільного і комерційного призначення, системи інсталяції і змиву для підвісної сантехніки, системи прихованого настінного монтажу.
Унікальне дизайнерське рішення для ванної кімнати є змішувачі з колекції Eurostyle Cosmopolitan з важелями незвичайної форми. У конструкції моделей цієї колекції продуманим чином поєднуються прості вигини і обтічні форми, а завдяки технології GROHE SilkMove® управління цими змішувачами завжди буде плавним, точним і комфортним - навіть після багатьох років щоденного користування ними.
Вилив для ванни
настінний монтаж
GROHE StarLight® хромована поверхня
аератор
зовнішня різьба 1/2 "
винос 170 мм
Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: