Вилив для ванни GROHE Ondus 13210000

Код: 100728
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари

ВиробникGrohe
КраїнаНімеччина

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


GROHE виробляє змішувачі та душові гарнітури для ванної кімнати та кухні, автоматичні і електронні змішувачі суспільного і комерційного призначення, системи інсталяції і змиву для підвісної сантехніки, системи прихованого настінного монтажу.

Ondus® по-новому втілює в собі цифрові технології, збагачуючи саме призначення ванної кімнати і розкриваючи його істинний сенс. Серія розроблялася в дусі філософії Чуттєвого Мінімалізму (Sensual Minimalism) -закругленние, приємні на дотик лінії згладжують незграбність і строгість мінімалізму. У колекції представлені як електронні так і механічні змішувачі для ванни / душа в різних колірних рішення.


Вилив для ванни
* Настінний монтаж
аератор
винос 171 мм
Обмежувач потоку 20 л / хв

Вибираючи Вилив для ванни GROHE Ondus 13210000Вибираючи Знято з виробництва від виробника Grohe:

Смесители

Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: