Додатковий модуль для систем захисту від потопу Neptun Smart RS485 2249808

Код: 407413
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари

ВиробникNeptun
КраїнаІталія

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


Модуль RS-485 є незамінним для створення систем диспетчеризації з великою кількістю взаємопов'язаних СЗПВ. Він необхідний для інтеграції до системи управління (з підтримкою протоколу MODBUS RTU). Ця плата розширення підтримує широкий діапазон швидкості передачі без контролю точності від 1200 біт/с до 921 600 біт/с, 8 біт даних, 1 стоп-біт. Стартова швидкість виставлена автоматично – 9600 біт/с.

Виробник акцентує на тому, що для модифікації центрального контролера потрібно використовувати тільки оригінальні плати Neptun RS-485, уникаючи аналогів, які випускають інші виробники.

Крім того, важливе значення для функціонування модуля Neptun RS-485 (як і будь-якої іншої плати розширення центрального контролера) має слот, в якому він повинен розміщуватися. Його установка повинна суворо відповідати інструкції, інакше модуль RS-485 не працюватиме коректно. І, крім того, може призвести до того, що центральний контролер повністю вийде з ладу.

Важливо: виробник дає 4-річну гарантію на плату розширення RS-485. Однак якщо не були дотримані описані вище правила або система захисту від протікання води отримала механічні пошкодження з необережності, виробник залишає за собою право відмовити в гарантійному ремонті.

Модулі для систем диспетчеризації RS-485 - відмінний варіант для тих, хто вважає за краще підстрахуватися і уникнути неприємних наслідків аварійних ситуацій. Вони допоможуть створити велику мережу для контролю протікання води, яка дасть контроль за великою територією. У разі фіксації протікання води будь-яким із датчиків мережі, СКПВ Neptun швидко усуне джерело проблеми: автоматично переверне кран з електроприводом, блокуючи системи ГВП та ХВС.

Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: