Модуль керування Neptun Smart+ 2240139

Код: 407397
Умови оплати та доставки
  • самовивіз із магазину у Львові
  • на відділення Нової Пошти
  • адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • іншим перевізником (за бажанням Покупця)
Гарантія товару надається виробником. Покупці мають право обміняти або повернути куплений товар протягом перших 14 днів після покупки.
Додати до порівняння
Підібрати схожі товари

ВиробникNeptun
КраїнаІталія

Виробник має право змінити комплектацію без попередження продавця, не вносячи змін до інструкції. Характеристики та комплектацію товару Ви можете уточнити, надіславши запит менеджеру у будь-якій зручній для Вас формі. Реальний колір може відрізнятися від зображеного на сайті через особливості відтворення кольору на Вашому моніторі!

Інформація про товар


Neptun Smart+ є зручним і функціональним модулем управління, розробленим спеціально для СЗПВ Neptun. За рахунок розширеного функціоналу цей модуль може одночасно контролювати стан двох стояків водопостачання, розташованих незалежно один від одного, що є безумовною перевагою на тлі аналогічних моделей.

Neptun Smart+ приймає сигнали від провідних та радіодатчиків протікання води, а також керує кранами, врізаними в системи водопостачання. Після того, як протікання буде зафіксовано датчиками, центральний контролер за лічені секунди заблокує подачу води. Потім цей модуль управління відправить push-повідомлення на смартфон, щоб поінформувати про аварію. Крім того, push-повідомлення приходитимуть і при штатній роботі СКПВ.

ФУНКЦІОНАЛ ЦЕНТРАЛЬНОГО КОНТРОЛЕРУ NEPTUN SMART+

  • контроль стану систем ГВП та ХВС (наявність протікання);
  • автоматичний захист кульових кранів від закисання (проворот крана відбувається двічі на місяць);
  • запам'ятовування аварійного стану до його усунення;
  • автоматичне перекриття подачі води у разі сигналу тривоги.
  • Можливість дистанційного моніторингу та зміни налаштувань також відносяться до переваг модуля Neptun Smart+. Зверніть увагу, що повний функціонал цього модуля буде доступний лише після реєстрації в мобільному додатку SST Cloud. Крім того, щоб уникнути перебоїв у роботі приладу, обов'язково перевірте рівень сигналу Wi-Fi (як це зробити читайте в інструкції від виробника).

Цей модуль управління може підключатися трьома способами:

  • Smart Config. Щоб зробити підключення, необхідно дозволити смартфону доступ до геолокації. Після того, як смартфон буде підключено до мережі Wi-Fi (2,4 ГГц), одночасно натисніть і утримуйте вказані в інструкції кнопки до постійного горіння індикатора Wi-Fi та звукового сигналу. Завершується підключення натисканням кнопки "Підключити" на смартфоні;
  • точка доступу (АР). Для активації у цьому режимі необхідно забезпечити підключення центрального контролера до смартфона. Вимкнувши мобільний інтернет, потрібно вибрати мережу Wi-Fi з назвою, аналогічною MAC-адресою центрального контролера вашої СЗПВ. Пароль для підключення до цієї мережі вказано в інструкції.
  • Ethernet. Цей режим підходить для тих випадків, коли центральний контролер не має доступу до стабільного сигналу Wi-Fi. Зверніть увагу, що для такого підключення потрібна плата розширення Ethernet, яка купується окремо. У такому режимі смартфон підключається до мережі Wi-Fi маршрутизатора (до якого підключено центральний контролер), після чого у діалоговому вікні з'явиться можливість вибору модуля керування.
Здесь Вы можете оставить свой отзыв или задать вопрос по данному товару.
Чтобы оставить комментарий или задать вопрос, необходимо заполнить все поля в этой форме: